Revisie

Terug in nieuwstaat

De meeste bladen hebben een levensduur en afschrijvingstermijn van rond de 20 jaar. Wilt u langer met de bladen doen? Of zijn de oude bladen aan vervanging toe, maar worden ze niet meer geproduceerd? Global Blade Service reviseert uw oude bladen en brengt ze terug in nieuwstaat. Zo gaan de bladen weer rendement opleveren.

Revisie bij aankoop

Koopt u een of meer windmolens? In dat geval moet de molen waarschijnlijk gedemonteerd worden. Revisie is de snelste weg naar het perfect in orde maken van de bladen. Onvoorziene schade en hoge onderhoudskosten voorkomen? Laat dan de bladen voor het installeren volledig reviseren.

Lifetime extension

De ‘lifetime extension’ die een rotorblad krijgt, willen we graag voor u vaststellen. Dit leggen we ook vast in een rapport. Met zo’n rapport bewijst u de verzekeraar, investeerder of nieuwe eigenaar dat de bladen weer een bepaalde tijd mee kunnen. Hiervoor werken wij samen met verzekeraars en andere marktpartijen. Reviseren is in veel gevallen een uitstekende mogelijkheid om de bladen weer een nieuwe periode te geven.

Webdesign: MooiMerk.com