Over ons

Global Blade Service BV is dé onderhoud- en herstelspecialist van windturbinebladen. Wij zijn merk onafhankelijk en kunnen zo objectief en transparant onze  diensten aanbieden.  Het team van Global Blade Service beschikt over specialisten met meer dan twintig jaar ervaring in dit vakgebied.

Global Blade Service: jarenlange ervaring

Als we alles bij elkaar optellen, hebben we meer dan honderd jaar ervaring. Maar wat nog belangrijker is: veel klanten komen bij ons terug. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of bliksemschadeherstel, voor heel wat windturbine eigenaren zijn wij de vertrouwde expert.

Wereldwijde dekking

What’s in a name? Onze blade service bieden we aan over de hele wereld. Kwaliteitscontroles, ingewikkelde reparaties, onderhoud en inspecties voeren we uit van Barneveld tot Chili. Een groot gedeelte van onze klantenkring bevindt zich buiten Nederland. 

Wat wij beloven

Wij snappen uw belang als windmolen of windparkeigenaar. U wilt minimale stilstand, maximaal rendement en geen grote gevolgschades of conflicten met uw omgeving of overheden. Bliksemschade, erosie of vervuiling zijn belemmeringen voor het optimaal presteren van uw turbine. Wij zorgen voor het optimaal functioneren uw eigendom en verhelpen problemen snel en vakkundig. Onze beloftes:

 • Kennis en ervaring
  Zakendoen met Global Blade Service betekent toegang tot een schat aan informatie.

 • Kwaliteit
  Onze specialisten werken volgens de laatste richtlijnen. Alleen het beste is goed genoeg.

 • Verantwoorde werkwijze
  Veiligheid staat voorop in al ons handelen.

 • Duidelijke afspraken
  Heldere contracten, goede garanties, duidelijkheid voor alles.

 • Snelle service en efficiënte werkwijze
  Minimale stilstand door onze snelle service.

 

Bekijk onze referenties en projecten

We hebben de laatste jaren veel klanten mogen helpen met het oplossen van problemen aan de turbinebladen. Voorbeelden van zulke projecten vindt u bij projecten. Weten wat klanten van ons vinden? Kijk dan bij referenties. Hoe maken we van u een tevreden klant?

SAMEN STERK VOOR:

 1. Kennis en ervaring
 2. Kwaliteit
 3. Veilige en verantwoorde werkwijze
 4. Duidelijke afspraken
 5. Snelle service

Bewerkingshal Barneveld

Voor revisie en gecompliceerde reparaties kunnen we uw bladen in onze bewerkingshal kwijt. Hier klaren onze specialisten onafhankelijk van het weer onder de ideale omstandigheden iedere klus. De bewerkingshal is uitgerust met machines en gereedschappen om de meest uiteenlopende werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren. De hal staat in Barneveld, net naast de A1. Transport is hierdoor snel en makkelijk te realiseren.

Gekwalificeerd personeel

Onze specialisten krijgen scholing en training, zodat iedereen met de laatste technieken overweg kan. Werken op grote hoogte brengt bijzondere vereisten met zich mee. Daarom hebben alle medewerkers die in de hoogte werken alle benodigde certificaten. Meer weten over onze kwalificaties? Kijk op de pagina Kwalificaties voor alle certificaten en veiligheidsmaatregelen.  

Webdesign: MooiMerk.com