Referenties

Global Blade Service werkt voor veel verschillende opdrachtgevers. Met de meesten hebben we een lange termijnrelatie. We geloven in transparantie. Onze klanten vertellen hieronder wat ze waarderen aan onze samenwerking.

Ervaring met de volgende merken:

David Mol

Iedere twee jaar laten wij onze turbines nakijken door de mensen van Global Blade Service. De bladen worden uitvoerig nagekeken. Ook bij tussentijds onderhoud of schade werken wij samen met Global Blade Service. Wat we prettig vinden aan de samenwerking? Afspraak is afspraak. Bij dit bedrijf zijn ze eerlijk over kosten en maken ze eerlijke inschattingen. Dat vertrouwen is belangrijk als je er zelf niet voldoende vanaf weet. Deze mensen weten waar ze over praten, en weten het ook over te brengen. Verder vind ik hun vakkundig oog goud waard. Door goede inspecties voorkomt Global Blade Service vervolgschade. Dus ook in de kostenreductie is Global Blade Service een perfecte samenwerkingspartner.

David Mol

Windpark Piet de Wit, Promill & Deltawind

Jan de Jong

Wij zijn erg content met Global Blade Service. Ze zijn een goede aanvulling op de service van Bettink door de specialistische kennis die wij niet in huis hebben. Wat erg goed bevalt is de manier van aanpakken. Niet praten maar doen, dat typeert Global Blade Service. Schades en andere problemen pakken ze grondig aan. Bij Global Blade Service hoef je niet bang te zijn voor half werk. Als zij ernaar gekeken hebben, kan het blad weer lang mee. We werken al een heel aantal jaar samen, ik hoop dat we in de toekomst nog lang samenwerken. 

Jan de Jong

Bettink Service Team

Eelco Scherjon

De samenwerking tussen Global Blade Service en Lagerwey wind was er al voordat ik bij Lagerwey werkte. Ik heb Global Blade Service leren kennen als een positief bedrijf. Ze denken mee, hebben echt verstand van zaken en zijn altijd oplossingsgericht. Soms lopen de dingen niet zoals gepland, maar dan schakelt Global Blade Service makkelijk mee. Global Blade Service heeft de specifieke kennis die wij niet in huis hebben. Dat is een grote toegevoegde waarde. Kortom: wij zijn zeer tevreden.

Eelco Scherjon

Lagerwey Wind

Webdesign: MooiMerk.com